Fietsprogramma van de Fluitende Sepappen


  • De Fluitende Sepappen organiseren wekelijks op zondagvoormiddag fietstochten voor hun 3 groepen. Deze worden in maart en april geleidelijk aan wat langer. Van eind april tot einde september worden ze voor groep A gemiddeld 90 km, voor groep B gemiddeld 75 km en voor groep D gemiddeld 65 km lang. De tochten van groep B zijn meestal ingekorte versies van de tochten van groep A. De 4 verantwoordelijken van groep D ontwerpen hun eigen ritten. Zie Afspraken ploeg D.
  • Daarnaast organiseren de Fluitende Sepappen elk jaar meestal tijdens het verlengd weekend van O.H. Hemelvaart een driedaagse of vierdaagse en tijdens het laatste of voorlaatste weekend van augustus een tweedaagse. Meer info over deze organisaties alsook over externe organisaties en de donderdagritten is te vinden in de onderafdelingen hiernaast.
  • Elk lid mag meefietsen bij de groep die hij of zij verkiest. Hij of zij moet zich wel aanpassen aan het tempo van de groep waar hij of zij bij aansluit.
  • In het bestand hieronder zijn alle ritten - van plaats naar plaats - opgenomen van A-ploeg en B-ploeg voor het lopende jaar telkens met vermelding van het startuur, de bestemming, de afstand, de te overwinnen hoogtemeters en de te verdienen punten. 

Uitgebreid programma van Ploegen A en B


Download
2024-Programma.docx
Microsoft Word document 38.4 KB